Милица је остала трудна током студирања, а никада није желела да износи детаље о оцу свог сина Антонија кога је добила на четвртој години факултета. 

Глумица је шест година од како се породила била самохрана мајка, а недавно је за "Блиц" говорила о оцу свог сина. 

- Антоније има једног јединог оца, а то је Жарко. Сви нешто воле да питају и чепркају, нема ту ничега. Једноставно, три године сам се забављала са једним момком, требало је да се венчамо, нисам желела да се удам, сама сам тако одлучила, видела сам да то неће да штима. После 29 година нема ту шта да се прича - рекла је Милица Милша, а њену изјаву сте могли да чујете у емисији Нај од нај која се сваке суботе од 14.15х емитује на Блиц ТВ.

Трудила се да сину  буде отац и мајка све док није срела љубав свог живота - драматурга Жарка Јокановића, а о свом партнеру из младости никад није желела да каже ни реч.

Пар је прошле године прославио 25. годишњицу брака, а Милица у медијима и на друштвеним мрежама често истиче да је Жарко њена једина и права животна љубав. Редитељ је без проблема прихватио да буде отац њеном сину Антонију, којег и дан-данас безусловно воли.

Глумица је захваљујучи једној улози успела да купи стан у Београду . 

БОНУС ВИДЕО: