Овај невероватни спој укуса слаже се са кафом а са бананом ће имати посебан шмек. 

Потребно је: 

За бисквит

  • 300 г пишкота
  • За фил

За фил:

400 мл слатке павлаке

500 грама маскарпонеа
50 грама шећера у праху
3-4 банане
какао за посипање

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Pekar Pekarica

 

 

Припрема:


Посебно умутите слатку павлаку па додајте шећер. Додајте маскарпоне па сједините у крем. Оставите да се прохлади. Пресеците банане на пола по дужини . Пишкоте натопите у кафу, па преко њих поређајте банана, па премажите филом. Понављајте поступак док не потрошите сав материјал. Оставите тирамису пар сати у фрижидеру да се хлади, а најбоље преко ноћи, па поспите какаоом.

(Трпеза)

БОНУС ВИДЕО: