Ивана је у једном периоду свог живота лудо волела нашег познатог музичара и бизнисмена. Касније се за њега и удала, а у питању је Александар Петерс.

Александар је својевремено био члан популарног састава "Sunshine", а у медијима је представљен и као веома успешан бизнисмен.

Ивана и Александар су стали на луди камен 2005. године, али нажалост, нису се предуго задржали у брачним водама. Мало након што су добили ћерку Сару, током 2006. године, уследио је и развод. Но, иако су брзо схватили да им не иде у браку, и након развода су остали у одличним односима. У прилог томе колико га је заиста волела сведочи и чињеница да певачица све до данас није променила његово презиме.

Фото: АТА имагес

 

Ивана је чак јавно рекла да је Александар био ту за њу у моментима после развода када је проживљавала најтеже тренутке у животу, као и да га данас сматра изузетно битним пријатељем. Ти тешки тренуци у Иванином животу се односе на период када је имала проблема са срцем, односно када је доживела срчани удар од кога се дуго опорављала.

- Док сам била болесна, помогао ми је више од свих. Кад ме Сара пита: "Мама, да ли сте ти и тата океј?", могу једино да јој одговорим: "Како да не будемо, ми смо твоји родитељи". То је то. Он ће бити мој пријатељ до краја живота. Другачије не може да буде. Срећна сам што имам таквог бившег мужа - рекла је једном приликом Ивана за магазин „Хелло”.

После Иване оженио две деценије млађу

Александар је недавно са својом дугогодишњом партнерком Јованом стао на луди камен, а новопечена млада је чак две деценије млађа од Иване.

Петерс и Јована су везу отпочели тајно, а поводом венчања окупили су само најближе пријатеље и породицу.

- Александар и Јована упловили су у романсу годинама након што се развео од певачице. Њихова веза почела је у тајности с обзиром на огромну разлику у годинама, али су временом доказали да се воле и да им године не представљају проблем. Мало по мало, Јованина породица је прихватила ту везу, а Александар је Ивану упутио у то да је у озбиљној вези. Након вишегодишње љубави одлучили су да је време за венчање и организовали су га у кругу најближих - истакао је извор, па додао:

- Александар је Јовану убацио у послове, помогао јој да заврши школовање у иностранству и поставио је да води једну од његових фирми. Будући да је врло успешан, тренутно им цветају руже и заиста су срећни заједно, ма колико да су сви сумњали у ту љубав - закључио је извор својевремено за Ало.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: