Певачица Јелена Карлеуша недавно се развела од фудбалера Душка Тошића, а од тада је многи повезују са кошаркашем Николом Јовановићем, са којим се прати на Инстаграму.

Карли не крије симпатије према њему. У једном изазову на друштвеним мрежама, на помен Николиног имена, ЈК се слатко насмејала и истакла да му нема равног када је физички изглед у питању.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

На питање у каквом је тачно односу са згодним кошаркашем са којим је повезују, истакла је:

- Ми се пратимо на Инстаграму, он је прелеп и диван момак, хајде да кажем да смо добри пријатељи, то је то што ћу сада рећи. Зашто не питате Николу? Нађите га па га питајте, то ће бити интересантно - рекла је Јелена кроз смех за "Телеграф.рс".

 

 

О љубавном животу и новом партнеру решила је да више не говори јавно, а у интервјуу за медије, објаснила је и зашто:

- Мислим да жена као ја треба да прича о партнеру када заправо он буде био поред мене. Не у кадру у медијима, али у животу поред мене. Да буде неко ко ће стајати поред и испред мене, до тада, све док је иза у неком скривању, мислим да не треба било ко да се помиње - рекла је Јелена.

Подсетимо, музичка звезда одржала је концерт у Скопљу, 19. октобра, у Јане Сандански арени пред око 6.000 људи, а Карлеушу су морали да износе са наступа, задобила је и повреде главе (више о томе прочитајте на ОВОМ линку).

БОНУС ВИДЕО: