Pevačica Jelena Karleuša nedavno se razvela od fudbalera Duška Tošića, a od tada je mnogi povezuju sa košarkašem Nikolom Jovanovićem, sa kojim se prati na Instagramu.

Karli ne krije simpatije prema njemu. U jednom izazovu na društvenim mrežama, na pomen Nikolinog imena, JK se slatko nasmejala i istakla da mu nema ravnog kada je fizički izgled u pitanju.

Foto: ATA images/A. Ahel

 

 

Na pitanje u kakvom je tačno odnosu sa zgodnim košarkašem sa kojim je povezuju, istakla je:

- Mi se pratimo na Instagramu, on je prelep i divan momak, hajde da kažem da smo dobri prijatelji, to je to što ću sada reći. Zašto ne pitate Nikolu? Nađite ga pa ga pitajte, to će biti interesantno - rekla je Jelena kroz smeh za "Telegraf.rs".

 

 

O ljubavnom životu i novom partneru rešila je da više ne govori javno, a u intervjuu za medije, objasnila je i zašto:

- Mislim da žena kao ja treba da priča o partneru kada zapravo on bude bio pored mene. Ne u kadru u medijima, ali u životu pored mene. Da bude neko ko će stajati pored i ispred mene, do tada, sve dok je iza u nekom skrivanju, mislim da ne treba bilo ko da se pominje - rekla je Jelena.

Podsetimo, muzička zvezda održala je koncert u Skoplju, 19. oktobra, u Jane Sandanski areni pred oko 6.000 ljudi, a Karleušu su morali da iznose sa nastupa, zadobila je i povrede glave (više o tome pročitajte na OVOM linku).

BONUS VIDEO: