Јелена је признала да је задобила повредну на глави, па је тим морао да је износи: 

- Видела сам да је један костим експлодирао на мени! Осетила сам да је нешто пукло на мени, али сам то игнорисала и молила се да нико није приметио. Заправо, све се видело, ипак је у питању "лајв" шоу. Пуцају костими, штикле, чарапе... Толико сам била уморна након коцерта да су ме буквално изнели напоље - рекла је, па наставила.

Фото: АТА имагес/Р. Перишић

 

 

- Имали смо проблем са шлемом који се урезао у чело, али није ту у питању само шлем. У једном делу концерта носила сам претешки део костима због ког сам данас сва у подливима око врата и по раменима. Увек полудим што после сваког концерта направим од себе инвалида! Тај шлем који сам носила ми је потпуно раскрварио главу, сва сам била крвава... Па и они кристали, то је све јако оштро и сече ме, али ја заправо имам сурову самоконтролу и концентрацију да све то занемарим и посветим се публици -  изјавила је и додала: 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/karleusastar

 

 

- Ово је само мали показатељ не некавког циркуса, већ додатног труда који треба да иде уз музику. Да, лепо је стати и певати, али мало ко може и да игра уз све ту, да уложи у костим, сценографију, кореографију, и да све то ради да се публика после једног таквог концерта осети испоштованом и као да је била на неком светском концерту. Е, сад, видим да ови неки светски извођачи скачу са трећег спрата, убијају се, дрогирају, а ја сам само луда. Можда и нисам луда, већ само волим ово што радим, што не значи да ме у будућности неће стрефити неки трећи спрат! Мада, како иде, ја бих све преживела - закључила је Карлеуша. 

(Република)

БОНУС ВИДЕО: