Као самохрана мајка, Мирна је прошла кроз разне потешкоће. Када је почела да тражи своје место под естрадним небом, морала је да иде на озбиљну операцију. 

После тога јој је била понуђена пословна прилика, али се испоставило да се иза ње крију моћници са сумњивим намерама. 

На срећу, певачица је успела да се извуче из разних манипулација и скупи храброст да оде из тог круга људи у ком се нашла. 

- Упала сам у једну лошу причу. Док сам гледала да се склоним одавде из друге лоше приче са сарадницима, ипак Бог ми је послао анђела, заправо момка, који се појавио ниоткуд код мене на свирци и који ми је рекао: "Ево ти мој број, позови ме да ти кажем где си дошла, јер ниси тога свесна", То је био мој први радни дан. Ја данас, кад га споменем, безгранично сам му захвална. Кад смо се нашли, рекао ми је: "Колико новца је потребно да ти дам да се вратиш у Србију, кући, својим родитељима јер ти не знаш где си дошла" - почиње Мирна своју исповест и додаје:

- Није ми нуђен новац за секс нити било шта друго, него ми је нуђен новац да се склоним јер сам дошла у једну ружну причу, на лошу комбинацију. Да објасним, дошла сам да радим код човека који има кафану у којој се свашта ради. Где се певачица не сматра само певачицом, где не сме да има профил на друштвеним мрежама, где не сме да има слику свог дечка, где не сме да оде на пиће са колегиницом без газде. Дакле, дошла сам са три колегинице, мене је једна од њих звала, идемо ту и ту да ли желиш да радиш с нама.

- Мени је то дошло као кец на десет јер сам урадила песму потписала уговор с издавачком кућом која ме је, на неки начин, преварила, заправо није ме испоштовала. Десио ми се хаос око преговора, где сам схватила да сам бацила паре. Ок, схватила сам да ми треба додатни новац да зарадим да одем на неко време. Отишла сам, не знајући где сам дошла, буквално. Једна од колегиница је брже-боље отишла том истом газди и рекла да сам ја отишла с гостом на пиће. Ја излазим из хотела, прилази ауто и газда, следи разговор: "Сада ћеш бити пребачена аутом у други град и док ми не дођемо, ти не радиш", тако је било. Мене су пребацили из Мелбурна у Сиднеј, ту сам била у хотелу две недеље. Имала сам тамо и рођаке, баку, снају и звала сам их када је било потребе, каратиста сам, па бих знала и да се побијем.

- Говорим ово јер би свака моја колегиница могла да се нађе у овој ситуацији да добије могућност да оде у иностранство да ради. Да знате да се ово дешава, до вас је како ћете се поставити да извучете живу главу и сачувате чист образ. Ја сам била на телефону са својима, све сам им испричала. Преко свог брата сам дошла у контакт са Краљевчанином који живи тамо и ради, који је контактирао с газдом и рекао да га је послао мој брат, те да одсад радим за њега. Тако је Мирна остала у Аустралији да ради и заради. Овај човек који ми је понудио помоћ првобитно је остао нешто најбоље што ми се десило јер ми је он отворио очи и рекао да бежим - између осталог рекла је Мирна.

БОНУС ВИДЕО: