- Наиме, интензивним активностима на терену, полиција је дошла до сазнања да се лице Њ.Г., којег Република Србија потражује због сумње да је извршио више кривичних дела у тој држави, између којих и убиство, налази у селу Мојстир у Бијелом Пољу. У једном од напуштених објеката у засеоку Сушац лоцирано је лице које код себе није имало лична документа, те је доведен у службене просторије ради утврђивања идентитета. Код њега је овом приликом пронађен ловачки нож, новац у износу од 1.110 еура, као и четири патрона од ловачке пушке, кажу из Управе полиције Црне Горе, чији припадници су утврдили је да се ради о лицу Њ.Г. (53) из Сјенице, држављанин Републике Србије.

- Завршеним проверама у сарадњи са службеницима НЦБ Интерпол-а Подгорица преко НЦБ Интерпол-а Београд утврђено је за њим расписана међународна потерница због сумње да је извршио кривично дело убиство.

Он ће у законском року бити приведен судији за истрагу Вишег суда у Бијелом Пољу. Приликом реализације ове активности подршку су пружили и службеници Сектора граничне полиције који су на располагање ставили дрон са термовизијом, кажу из полиције.

БОНУС ВИДЕО: