Сергеј наводно није напуштао зграду после инцидента са Исидором , а новинари су се нашли испред зграде. Покушали су да добију изјаву од глумца, а он им је одговорио: 

- Нећу изаћи из стана, џаба чекате - рекао је Сергеј са прозора и додао:

- Ту сте, па да вам кажем да нећу да изађем. Сад ће да дође нека девојка да прошета пса, ја нећу да излазим. Ођ*бите, вратите се у своју шталу, ја нећу данас да излазим, ћао - рекао је глумац и послао пољубац новинарима, тврди "Курир". 

Комшије су за "Блиц" откриле да нису ни слутиле шта ће се догодити са Исидором. Истакли су да су их увек заједно виђали и да ништа није говорило да нешто није у реду: 

- Деловали су ми као складан пар, увек су заједно били, шетали његовог пса. Шта се то десило, само они знају - рекла нам је његова комшиница, док је други комшија видео глумца на тераси у пола ноћи.

- Сергеја сам видео на тераси, тумарао је, ту је провео пола ноћи. Он излази напоље само рано ујутру, и касно увече када никога нема... Није ни њему свеједно, сигурно се и покајао што ју је пријавио. Најгоре је када човек нешто исхитрено уради, а сад нема назад. Видећемо шта ће бити даље - рекла нам је комшиница.

Супруга глумца Сергеја Трифуновића, Исидора Мијановић, јуче је након напуштања полицијске станице одмах упућена у имиграциони центар, преносили су домаћи медији.

Према даљем навођењу, Исидора ће бити доведена до Хрватске границе, а неко ће морати доћи по њу. 

БОНУС ВИДЕО: