На грађанској церемонији, присуствовала је глумица Ања Дрљевић која је била сведок. 

- Мали сват и кумови, сад већ легализовани - написала је Ања испод фотографије где позира са сином.

Прелепу Ању домаћа публика је запазила у серији "Луд, збуњен, нормалан", где је играла Зорицу, а већ годинама је једна од запажењих глумица у Црној Гори, с обзиром на то да је из Никшића, као и Исидора Мијановић.

На грађанском венчању Исидоре и Сергеја био је и њен син, а глумица је овако причала о родитељству и најтежим тренуцима: 

- Замерам на симпатичан начин старијим генерацијама које уопште нису о мајчинству причале онако искрено. Нису рекле колико је заправо тешко бити родитељ, не само мајка, већ и отац. То је најтежа ствар у животу коју сам радила, али и најлепша, најсврсисходнија и најплеменитија - рекла је раније Ања коју мајчинство инспирише да буде што боља особа и узор сину.

- Тешко је када одем на четири дана, а моја или супругова мајка чувају сина, јер не могу да се опустим сто одсто и да играм представу, да попијем пиће. Један део мозга ми је стално ‘са дететом’. Осећам и грижу савести што остављам своје дете. Међутим, када изађем на сцену тај осећај испари. Човек просто мора да се хвата у корак са временом и са свиме што жели или би желео да постигне - мотивисано је рекла Ања Дрљевић.

 

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: