Глумац Лијам Нисон све више размишља о повлачењу из учестовања у акционим филмовима. Познати глумац је у недавном интервјуу разговарао о својим годинама и открио како размишља да је због њих боље да не пристаје на физички захтевне улоге.

Како извештава Деадлине, глумац познатог акционог серијала 96 сати, као и бројних других акционих филмова, још увек сам изводи своје борбене сцене, док каскадер Марк Ванселоу, глумчев дугогодишњи сарадник, преузима све теже акробатске сцене које Нисон не може да ради.

Фото: Профимедиа

 

 

"Не можете да преварите публику"

Лијам Нисон сматра да долаз време да се повуче из овог жанра.

- Имам 72 године, то мора престати у неком тренутку - рекао је у разговору за Пеопле, мислећи на своје улоге у акционим филмовима.

- Не можете преварити публику. Не желим да Марк уместо мене мора да ради борбене сцене - додао је Нисон за Пеопле.

Фото: Профимедиа

 

 

Иако још није одредио тачан датум када мисли да престане да глуми у акционим филмовима, наслутио је да би то могло бити некад током 2025. године.

- Можда крајем следеће године. Мислим да је то то - кратко је коментарисао Нисон.

Нисонов следећи филм, "Абсолутион", стиже у биоскопе у новембру. Прати остарелог гангстера који покушава да поново успостави однос с децом и да исправи грешке из прошлости. Редитељ филма је Ханс Петер Моланд, а сценарио је написао Тони Гејтон.

(Индеx.хр)

БОНУС ВИДЕО: