Glumac Lijam Nison sve više razmišlja o povlačenju iz učestovanja u akcionim filmovima. Poznati glumac je u nedavnom intervjuu razgovarao o svojim godinama i otkrio kako razmišlja da je zbog njih bolje da ne pristaje na fizički zahtevne uloge.

Kako izveštava Deadline, glumac poznatog akcionog serijala 96 sati, kao i brojnih drugih akcionih filmova, još uvek sam izvodi svoje borbene scene, dok kaskader Mark Vanselou, glumčev dugogodišnji saradnik, preuzima sve teže akrobatske scene koje Nison ne može da radi.

Foto: Profimedia

 

 

"Ne možete da prevarite publiku"

Lijam Nison smatra da dolaz vreme da se povuče iz ovog žanra.

- Imam 72 godine, to mora prestati u nekom trenutku - rekao je u razgovoru za People, misleći na svoje uloge u akcionim filmovima.

- Ne možete prevariti publiku. Ne želim da Mark umesto mene mora da radi borbene scene - dodao je Nison za People.

Foto: Profimedia

 

 

Iako još nije odredio tačan datum kada misli da prestane da glumi u akcionim filmovima, naslutio je da bi to moglo biti nekad tokom 2025. godine.

- Možda krajem sledeće godine. Mislim da je to to - kratko je komentarisao Nison.

Nisonov sledeći film, "Absolution", stiže u bioskope u novembru. Prati ostarelog gangstera koji pokušava da ponovo uspostavi odnos s decom i da ispravi greške iz prošlosti. Reditelj filma je Hans Peter Moland, a scenario je napisao Toni Gejton.

(Index.hr)

BONUS VIDEO: