Када су у питању жеље и циљеви, Јована је себи за свој 34. поставила јасан, који ће ускоро и остварити.

Водитељка истиче да једва чека одлазак у Америку, што ће јој отворити многа врата и помоћи јој да освоји читав свет.

Највећи узори у животу су јој Александар Македонски, којег је заменио Новак Ђоковић.

Фото: АТА имагес

 

 

- Знам јасан циљ шта сам себи пожелела, да освојим Америку и да освојим свет. Мене сада чека свет, и моја каријера... Људи не схватају једну ствар, да се мени буквално мења живот сад са овим одласком у Америку, мени се сада нека потпуно нова врата отварају. Оно чему ја и припадам, ја јесам светска жена и увек сам припадала том "естаблишменту" и по знању својих језика, по свом образовању и по свему. Издвајам се ја од балканских жена, не припадам ја Балкану. Мени је Балкан био да га покорим, да докажем да могу и на Балкану у својој земљи да будем прва. Сад је ред да се освоји цео свет, ја сам као Александар Македонски, чувени, он ми је био звезда водиља, а после се Новак Ђоковић појавио па је скинуо са трона Македонског.

Открила је да је први пут била у Америци потпуно сама, када никога није познавала, али да је за само три месеца живота тамо успела оно што неко није за читав живот.

Фото: АТА имагес

 

 

А ево да ли водитељка напушта Пинк по повратку у Србију:

- Имала сам ту понуду, прихватам инострану понуду, али остајем на Пинку. Што се тиче иностраних понуда свих врста, који се не косе са мојим послом на Пинку, ћу прихватити, хоћу. Сликања, интервјуи, можда извештавања за њих... апсолутно. Сваки вид зараде и стварања неких нових контаката, што је мени тренутно много важније од зараде, ће бити прихваћено. Услов је само да ме нико никад не уцењује за Пинк, јер ја на Пинку остајем, али можда добијем понуду од Доналда Трампа да радим за њега. Али, Пинк је оно што нема алтернативу.

- Да ли видим свој живот у авиону између Пинка и Америке? Да, видим. Од 2026. године ми астрологија предвиђа Америку, чак и моје пресељење. Ја уопште нисам веровала у то да ћу отићи у Америку, ја сам неко ко не воли да путују, али сам неко ко је одма малена знао да говори језике. Полиглота сам, ја од малена причам језике, перфектно причам шпански и енглески. Врло је било симптоматично, како ја и због чега знам да причам језике, а нисам као мала била у иностранству. Знаш, језик се најболеј учи у иностранству, али ја сам од малена имала контакт са страницима...

- Леи ништа нисам обећала, обећала сам себи, себи сам најпреча. Да ћу да освојим свет, а Леин, пошто је она већ добила мајку какву заслужује,да ће живети животом о каквим сам ја маштала, а нисам имала прилику као млада, него сам морала да сачекам неке године.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: