Подсетимо, Тања је пре неколико година демонстративно напустила "Амиџи шоу" усред живог преноса.

Водитељ Огњен Амиџић потом је упитао да ли се каје због свог поступка, а она је објаснила да је емисију напустила због присуства Јоване Јеремић у студију.

- Намерно сам тада рекла да идем у WC, а не тоалет, јер је у тој емисији владао шунд. Знате на кога мислим, препознаће се. Ти си ту ноћ мене запоставио, ниси крив, али неко је ту особу позвао у ту емисију, баш кад сам и ја била. Немам анимозитет према тој особи, али нешто ми се ту не свиђа... То понављање. Ја сам тада седела као саксија, ништа нисам причала, само сам рекла "Добро вече". Била сам уморна, нисам спавала и када је споменула рударе који неће да раде за њу, то је била кап која је прелила чашу и рекла сам одох ја кући - објаснила је Тања.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AmiG Show (@amigshow)

Убрзо након њених изјава, Јована Јеремић се огласила на друштвеној мрежи Инстаграм, поручивши:

- Можда, ако ме Тања Савић позове као госта изненађења и попуни полупразну Арену. Ево, ја ћу јој помоћи! Као ултима ратио - написала је водитељка.

На прослави 34. рођендана Јоване Јеремић, новинари су водитељку питали о односу са Тањом, на шта је слављеница рекла:

Фото: Принтскрин Инстаграм/tanja_savic_private/Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

- Она се за мене закачила. Тања ми је симпатична. Ја сам желела да јој помогнем. Желим искрено да јој помогнем, мислим да је Тања добар човек, немам ништа против ње, чак ми је симпатична. Лепа је жена, али мора да смрша, не сме себи да дозволи да буде као прасица. Не могу да се не насмејем кад причам о њој - истакла је Јована и додала...

- Али ми је симпатична зато што је толико ограничена да не схвата шта ја њој говорим све време, али добро, ко себи не жели да помогне, не могу ни ја да му помогнем. Била сам сигурна да ће ме позвати да јој певам у Арени, ја бих дошла! Набацујем јој се, ево, да ме позове! Певала бих "Чоколаду" од Јами и "Боли ме уво за све" од Брене - навела је Јована и запевала песму.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: