Иако се у медијима већ месецима говори о његовом разводу од супруге Мелине, Харис открива како се он носи са тако великом медијском пажњом.

- То за мене није била турбуленција, развод није турбуленција. Милијарде бракова је разведено, за мене је то нормална ствар. Неко неће са неким више да живи, шта сад, неће па неће. Све има свој век трајања, не гледам ја на то трагично – рекао је Харис, па наставио:

- Гледам да све прође што мирније, да буду и једна страна да кажем задовољна. Увек ће неко бити оштећен, али Боже мој. Тако је како јесте, само нека је мирно.

Фото: АТА имагес

 

Харис Џиновић је истакао да се не либи да пусти сузу, што му се и дешавало након развода од Мелине.

- Емотиван сам, али увек пробам да ту емоцију стишам. Често кажем пријатељима, ако седнем у ауто и опали ме нека песма, умем да плачем и по триста километара. Тако се то деси, наиђу неке чудне емоције које не дају сузама да стану – открио је певач и испричао како успева да контролише емоције у јавности:

Фото: АТА имагес

 

- Нисам гладан великих залогаја и да за тим патим. Пробам да будем миран, да ме што мање нервирају неке ствари. Немогуће је угасити нервозу, она улази сама и не куца на врата. Као и туга, она нама не треба, али ето, деси се, то је саставни део живота и мора човек да се носи са тим.

(Гранд Онлине)

БОНУС ВИДЕО: