Љука као и још пар колега види неправду када је реч о наступима у клубовима и региону. 

За само једну песму или рефрен певачи на свадбама, и другим приватним прославама добију папрен бакшиш. Певачица је гостовалау  емисији "Ексклузив" на Првој телевизији дотакла теме огромних цена тезги неких певача који су на почетку каријере и који. Она сматра да такви наступи треба да буду јефтинији. 

 - Моје колеге су толико дигле цене, то су баснословне цифре, ја не знам ко је луд да толико заправо плаћа. Будимо реални, да неко кошта 20, 30, или 60 хиљада евра, а почео је да ради пре пар година нема ми везе са мозгом. Ја сам прва та која подржава те газде свих тих локала да су те цифре изузетно високе и да то мора да се коригује, да то не може да оде толико далеко - открива Љупка.

- Овце су за шишање докле год има заинтересованих ови ће их шишати и менаџери а и певачи. Ја сам увек била реална и увек сам говорила оно што стварно мислим. Замисли ти сада... стави се рецимо у кожу тог неког извођача и ти сад донесеш кући за једно вече новац, за који људи раде рецимо десет година да би га уштедели. А ти га донесеш за једно вече - била је изричита она.

Цена наступа многих превача по Љупки је прецењена и недопустиво велика, а ту су и бакшиши које свако од њих добија. Певачица се једном приликом похвалила да је на једној ромској свадби за певање једне песме добила бакшиш од 5000 евра.

- Највећи бакшиш сам добила на тим ромским весељима. Нисам ни бројала. Мислим да је био око 5000 евра да отпевам једну песму. Чак није била ни цела песма - рекла је тада Љупка за Гранд.

БОНУС ВИДЕО: