Сукоби су врло чести и умеју да потрају, а овај пут је расправа настала између певачице Марије Шерифовић и њеног старијег колеге Драгана Стојковића Босанца. Све је екалирало после наступа кандидаткиње Маје Дамески.

Драган је решио да да свој глас Маји Дамески, а Марија Шерифовић се успротивила, изражавајући сумњу у искреност наступа. 

- Пази, кад мени није добро и кочи ми се лева страна, кад је мени овако, како ли је тек њему кад мора овако да прича - поручила је Марија, а затим открила своје мишљење.

- Мислим да је ово била лаж и калкулација. Девојко, ово је било од 1 до 10 лагана петица, тачно на пола пута. Онај вибрато, украси, фразе, то не иде. Босанац, види, имаш 70 година, ти седиш овде уместо да идеш да пецаш, да уживаш, ја са 58 идем у пензију ко госпођа. Убила бих се да седим овде са 70. Збринула сам и себе и бабу и дете и не морам ништа - изјавила је Марија Шерифовић.

У том моменту Марија је почела да пада по столу, да се хвата за мајицу и остаје без даха због његовог излагања са којим ни најмање није била сагласна.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

- Молим те, Војо, зови Хитну помоћ за Босанца, видиш да нешто није у реду - углас су викали Мили и Марија.

Ова расправа је изазвала велико интересовање у емисији "Звезде Гранда" свакако су изазвали пажњу гледалаца, а остаје да се види како ће се даље одвијати ситуација између Марије Шерифовић и Драгана Стојковића Босанца у будућим епизодама.

БОНУС ВИДЕО: