Миле Китић одлучио је да се са супругом Мартом Савић пресели на Авалу.

Марта Савић не појављује се у јавности у последње време, а протеклих година највише времена проводи у Доминиканској Републици где су пазарили луксузну некретнину.

Фото: АТА имагес

 

 

- Пре 20 година смо купили земљу на Авали. Били смо дуго на суду са човеком од кога смо је купили, јер он није имао завршене папире. Једно 15 година само се судили са њим и на крају смо добили спор - рекла је Марта за Информер.и додала:

- Подигли смо кућу, а после короне смо одлучили да то кренемо да сређујемо и да се тамо преселимо. Не знам тачно која је површина земљишта у питању, не разумем се у то, али је довољно велика да имамо лепо двориште. И двориште и кућа ће бити лепши и већи него ово што сад имамо у граду. Није то викендица, правимо нешто где желимо да живимо, планирамо да се преселимо скроз. Имаћемо и базен и све што нам треба. Ваљда то заслужујемо.

Фото: АТА имагес

 

 

"Треба нам приватност"

Подсетимо, Миле Китић је недавно открио разлоге због којих ће напустити Београд.

- Па Марта се вратила из Доминикане, дошла је сад, има неке обавезе. Малу кућу на Авали правимо. У граду већ губим приватност. Праве се зграде око мене. Тамо имам добар плац и нешто мало ћемо направити, да уживам - рекао је тада.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: