Певачица Милица Павловић ову годину памтиће по многим рекордима.

Концертна турнеја "Лав" широм региона бележи велики успех, мини-албум под називом "Милијарда" поклон је њеним обожаваоцима. а Милица увелико прави планове за наредну годину.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- Ова година је била изузетно важна за мене јер сам морала на најискренији начин да се суочим сама са собом. Највише сам била концентрисана на каријеру, осетила сам да сам тренутно у фази када сам коначно успела да потврдим да сам од мале која обећава постала признати извођач. Иза мене је пет студијских албума, колекција видеографије, лајв издање концерта у Београдској арени и веома значајан мини-албум под називом "Милијарда", који је посебно важан јер је поклон мојим фановима поводом милијарду прегледа на Јутјубу, што је невероватан резултат. Све то ме чини веома поносном, али ми је наметнуло и неку врсту одговорности ‒ шта даље. Читаве ове године посвећена сам и томе да пронађем у себи шта је то следеће што желим да понудим публици - рекла је Милица.

Да ли вам се догодила нова љубав?

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- Нажалост, не. У неку руку сам прихватила да можда немам среће када је љубав у питању, или можда на то утиче моја окупираност и фокус ка послу. Стално сам у неком хаосу, недостаје ми неколико сати сваког дана, мењам државе и градове на по неколико дана. И можда је онај прави био ту негде у близини, а да га нисам ни приметила. Прихватила сам то да сам годинама сама, лепо се осећам у својој кожи, што свакако не значи да не бих волела да ми се деси искрена и лепа љубав. Моја очекивања су велика после толико година самоће.

Како успевате да љубавни живот држите далеко од очију јавности?

- Није тешко сакрити нешто што не постоји. Мада, морам признати да сам и по том питању била прави махер. Претходну везу сам готово две године држала у тајности и прикривала је на разне начине. У том моменту ми је деловало да је то паметна одлука, нисам желела да све буде под оком јавности и да ми се живот претвори у ријалити. Са ове тачке гледишта, мислим да је та моја опрезност да та веза буде само наша много утицала на нас. Била сам у сталном грчу да ту љубав заштитим од седме силе, као да сам радила нешто лоше, а не да сам се забављала са младим, васпитаним, паметним и лепим дечком.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: