Pevačica Milica Pavlović ovu godinu pamtiće po mnogim rekordima.

Koncertna turneja "Lav" širom regiona beleži veliki uspeh, mini-album pod nazivom "Milijarda" poklon je njenim obožavaocima. a Milica uveliko pravi planove za narednu godinu.

Foto: ATA images/A. Ahel

 

 

- Ova godina je bila izuzetno važna za mene jer sam morala na najiskreniji način da se suočim sama sa sobom. Najviše sam bila koncentrisana na karijeru, osetila sam da sam trenutno u fazi kada sam konačno uspela da potvrdim da sam od male koja obećava postala priznati izvođač. Iza mene je pet studijskih albuma, kolekcija videografije, lajv izdanje koncerta u Beogradskoj areni i veoma značajan mini-album pod nazivom "Milijarda", koji je posebno važan jer je poklon mojim fanovima povodom milijardu pregleda na Jutjubu, što je neverovatan rezultat. Sve to me čini veoma ponosnom, ali mi je nametnulo i neku vrstu odgovornosti ‒ šta dalje. Čitave ove godine posvećena sam i tome da pronađem u sebi šta je to sledeće što želim da ponudim publici - rekla je Milica.

Da li vam se dogodila nova ljubav?

Foto: ATA images/A. Ahel

 

 

- Nažalost, ne. U neku ruku sam prihvatila da možda nemam sreće kada je ljubav u pitanju, ili možda na to utiče moja okupiranost i fokus ka poslu. Stalno sam u nekom haosu, nedostaje mi nekoliko sati svakog dana, menjam države i gradove na po nekoliko dana. I možda je onaj pravi bio tu negde u blizini, a da ga nisam ni primetila. Prihvatila sam to da sam godinama sama, lepo se osećam u svojoj koži, što svakako ne znači da ne bih volela da mi se desi iskrena i lepa ljubav. Moja očekivanja su velika posle toliko godina samoće.

Kako uspevate da ljubavni život držite daleko od očiju javnosti?

- Nije teško sakriti nešto što ne postoji. Mada, moram priznati da sam i po tom pitanju bila pravi maher. Prethodnu vezu sam gotovo dve godine držala u tajnosti i prikrivala je na razne načine. U tom momentu mi je delovalo da je to pametna odluka, nisam želela da sve bude pod okom javnosti i da mi se život pretvori u rijaliti. Sa ove tačke gledišta, mislim da je ta moja opreznost da ta veza bude samo naša mnogo uticala na nas. Bila sam u stalnom grču da tu ljubav zaštitim od sedme sile, kao da sam radila nešto loše, a ne da sam se zabavljala sa mladim, vaspitanim, pametnim i lepim dečkom.

(Hello)

BONUS VIDEO: