Микс укуса јабуке, ораса и меда је божанствен, пожелећете да сваки дан спремате баш ове палачинке.
За припрему је потребно:
- 10 кашика брашна
- 2 јаја
- мало шећера
- мало соли
- пола млека и пола воде додавати зависно од густоће
- мало маргарина
- 3 јабуке
- шећер
- путер
- мед
- цимет
За посипање:
- млевени ораси
Начин спремања:
Прочитајте још
Спремите палачинке као и до сада што спремате. Од наведене масе, добићете 12 комада. Ољуштите јабуке, па их исеците на коцкице, потом загрејте путер са шећером. После тога умешајте јабуке и мед. Поклопите да отпусте сок, па поспите циметом. Тако спремљеним филом филујте палачинке. Када завршите са филовањем, поспите млевеним орасима. Уживајте у посластици!
(Трпеза)