Микс укуса јабуке, ораса и меда је божанствен, пожелећете да сваки дан спремате баш ове палачинке. 

За припрему је потребно: 

  • 10 кашика брашна
  • 2 јаја
  • мало шећера
  • мало соли
  • пола млека и пола воде додавати зависно од густоће
  • мало маргарина
  • 3 јабуке
  • шећер
  • путер
  • мед
  • цимет

 

Фото: Shutterstock

 

За посипање:

  • млевени ораси

Начин спремања: 

Спремите палачинке као и до сада што спремате. Од наведене масе, добићете 12 комада. Ољуштите јабуке,  па их исеците на коцкице, потом загрејте путер са шећером. После тога умешајте јабуке и мед. Поклопите да отпусте сок, па поспите циметом. Тако спремљеним филом филујте палачинке. Када завршите са филовањем, поспите млевеним орасима. Уживајте у посластици!

Фото: Shutterstock

 

 

(Трпеза)

БОНУС ВИДЕО: