Светлана Бубања Буцка дугогодишња пријатељица, кума и сарадница Светлане Цеце Ражнатовић, поделила је неке од најупечатљивијих тренутака иза сцене с балканском звездом.

Од концертних анегдота до емотивне подршке коју јој је Цеца пружила током тешке борбе са тумором дојке, Буцка је открила колико је важно имати пријатеље у кључним тренуцима.

- Дешавало нам се да у току концерта више не може да издржи у сандалама, па ја приђем и скинем јој сандале - рекла је Буцка у "Цеца схоw", прсећајући се и једне анегдоте са музичком звездом.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

- Био је концерт у Сиднеју, завршио се концерт, фанови су пришли да се сликају. Хаљина је имала бретеле и носила се без ичега горе. Ја сам стајала испред и гледала да ли је све у реду. Ја видим да бретела пуца, то је била филмска сцена.

- Видим како се бретела развлачи, да ће сваке секунде да пукне и ја сам буквално скочила преко фанова, бретела пуца, а ја је у том пуцању хватам. Ја сам остала ту поред ње држећи ту бретелу, нервирала сам фанове све време док је трајало сликање. На свим сликама из Сиднеја са фановима сам ја - рекла је она.

Са захвалношћу је истакла да јој је Цеца у најтежим тренуцима стајала уз раме, пружајући подршку када јој је дијагностикован тумор.

- Први пут сам открила тумор на грудима пре седам година, кад сам била на турнеји с Цецом. С нама је на том концерту била и Мира Шкорић, која ми је, као и Цеца, много помогла кад је реч операцији. Мира је ангажовала свог доктора и максимално ми је била посвећена - испричала је једном приликом Буцка и апеловала на све жене да редовно посећују лекара како би се на време открила било каква промена.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: