Певачица издаје своје луксузно имање у Ченеју за различите врсте прослава, а за недељу дана заради најмање 2.800 евра.

Беквалчева се пре извесног времена са ћеркама вратила у српску престоницу, где такође има некретнину, и за сада планира да се ту стационира. Због тога је одлучила да јој раскошна кућа на салашу не буде празна и да скупља прашину, па је почела да је издаје у закуп.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/YTONGSRBIJA

 

Како каже извор близак певачици, њено имање је лепо уређено, има предиван врт, базен, а и унутрашњост куће је као из бајке због чега је погодна и за зимске и за летње прославе. Цена издавања је права "ситница" и износи 700 евра по дану, са могућношчу ноћења у кући за закупца. Како на недељном нивоу салаш издаје минимум четири пута, Наташа за седам дана заради скоро три хиљаде евра!

Фото: Принтскрин/Јутјуб/YTONGSRBIJA

 

Ипак, рекорд је био овог лета, када је зарадила скоро десет хиљада евра. Наиме, она је у јулу ове године, када су мере против ковида мало попустиле и када су венчања и велике прославе могле да се организују, кућу издала чак 14 пута, каже саговорник. Простом рачуницом, Ната је тог месеца привредила 9.800 евра!

Иначе, и певачицине колеге и пријатељи су заинтересовани за закуп салаша, а једна од њих је и Катарина Грујић. Она и њен партнер, фудбалер Марко Гобељић изговорили су судбоносно "да" управо на њеном имању крајем августа.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".