Певачица Наташа Беквалац обрадовала је пратиоце на друштвеним мрежама када је објавила фотографију из прошлости.

Фото: Инстаграм принтскрин/беквалцева

 

Наиме, Наташа је открила да су њене сестре Драгана и Кристина пронашле њену слику када је била тинејџерка, па је Беквалчева то брже-боље поделила са фановима на Инстаграму и написала кратку поруку.

- Морам ово да вам покажем, ја као тинејџерка... Послале ми јутрос моје сестре, мало су поспремале, па нашле - написала је Наташа.

Многи су коментарисали да је одувек била негована, као и да у то време када се фотографисала није било апликација за улепшавање, као ни филтера, те се види њена природна лепота.

Притом, та фотографија је и подстакла на питање колико се Ната уопште мењала током година.

У наставку погледајте како је то изгледало.

 

Као што се да приметити, Натин лик се није много изменио последњих деценија.

Фото: Архива Новости

 

 

Фото: Архива Новости

 

 

Фото: Игор Маринковић

 

Фото: Архива Новости

 

 

 

Крупне очи, плава коса и бујне усне су и даље ту. Ипак, Ната често мења стајлинг и фризуре, с тим шо је то увек оригинално и свеже.

 

 

 

 

Изглед Наташе Беквалац одувек се коментарисао. И када је била најсрећнија, и када је била у најгорем животном периоду, медији је нису остављали на миру. Увек је јавности било важно како Наташа Беквалац изгледа.

Са друге стране певачица никада није крила ни када се угојила, нити када је смршала, оставила цигаре или се заљубила. Заволела је себе и труди се да својим осмехом шири само позитивну енергију. 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".