Венчали су се 1999. године, да би пре нешто више од деценију усвојили сина Тина. Али тада је испливала и бесрамна превара - Горан се нашао усред афере кад је откривена његова ванбрачна веза с некадашњом школском пријатељицом из Шибеника, Мирелом Рупић.

Мирела му је родила и дете, а након судских окршаја он је признао ћерку и почео је да плаћа алиментацију. Са ћерком Ланом у почетку није имао однос, а касније се и то поправило.

Фото: Профимедиа

 

 

Да су прељубу оставили иза себе, Горан Вишњић и Ева доказали су својевремено, када су се одлучили на друго дете, сина Бига Леа, којег су добили уз помоћ сурогат мајке, а две године касније усвојили су четворогодишњу девојчицу Софију Вивиен. Страсти су се смириле, а ако је судити по коментарима, целокупна продица функционише нромално, а сва се деца осећају вољено.

То су на Фејсбуку у преписци доказале Ева Вишњић и Мирела Рупић које су делиле мушкарца. Наиме, Ева Вишњић нашла се на мети фанова када је "морала да објашњава" због чега је променила име. Она је тада упутила отворено писмо.

- Ово сам ја. Ева Вишњић. Без шминке и фотошопа. Само ја. Не, нисам више Ивана, али не схватам зашто то икоме смета? Зашто ми се људи који ме уопште не познају, обраћају с именом које више није моје? И зашто је нормално и прихватљиво да сам променила презиме, али не и име? Моји родитељи су ме хтели назвати Марија, али да удовоље другим члановима породице, на крају су ме назвали Ивана. Мој отац ме одувек звао, од миља, Нуне. Готово никад правим именом. Али, моји родитељи мене могу звати како год то они желе. Јер они су моји родитељи и ја их волим и поштујем. Не, нисам променила име јер Американци "нису могли да изговоре Ивана" него зато што нисам хтела да будем "Рускиња или Ајвана као Ајвана Трумп" (да, Американци име Ивана претежно изговарају Ајвана). Не желим да имам икакву повезницу с Трампом јер његова породица за мене представља све оно што ја нисам; кич, сноб и мањак правих вредности.

Фото: Профимедиа

 

 

- Волим животиње који Трамповим синовима служе само као жива мета коју треба упуцати или сервирати на тањиру за јело, а Рускиња нисам па и не желим да будем. Хтела сам да будем Американка што сам и постала. Иако сам и даље и Хрватица јер нисам морала да се одрекнем свог порекла до којег ми је стало. Стало ми је толико да са своје троје деце искључиво причам на хрватском језику и не дозвољавам им да убацују енглеске речи. Јако ми је жао када видим да се људи сраме свог порекла и не уче своју децу матерњи језик. Дакле, нисам Ивана и престаните да се нервирате или замарате око тога. Ја сам Ева, возим Теслу и стало ми је до ове планете и свих живих бића исте - написала је Ева тад.

- Не занима ме скупоцени накит, дизајнерске крпице, а поготово не крзно, кожа и све што је везано за убијање и мучење других живих бића. Ја, за разлику од господина председника, знам да глобално отопљавање постоји. И да, иако волим и спашавам животиње, волим знате и децу. Имам двоје усвојене деце уз једно биолошко. Тако да мени не можете предбацивати како спашавам животиње док има незбринуте деце по свету. Нисам наркоманка нити сам икада била. Јесам за легализацију марихуане јер знам да је та трава лек, али сам противник цигарета и алкохола. Занима вас још нешто о мени? Аха, да, занима. Па да вам и на то одговорим; Лана је прелепа и преслатка цурица коју сам имала прилику да упознам. Моја деца је воле. Али она није моје дете па према томе, престаните да мене испитујете о њој јер не могу да разговарам о деци чија нисам мама - додала је том приликом.

На њену објаву реаговала је тада управо и Мирела, и то речима подршке, те је објаснила да су сви они у изузетнод обрим односима.

Фото: Јутјуб принтскрин/ballgoll


 

 

 

- Драга Ева, најпре ћу теби упутити речи да би овај свет био Рај када би у њему било више људских душа попут твоје у којој живи извор оног најбитнијег дела човјека, а то је љубав. Ти имаш срце к’о небо које је пуно безусловног разумевања, мира, људскости и надасве срце пуно љубави према целом свету, а томе смо живи сведоци Лана и ја. Многи би људи, да живе седам живота, тешко постигли оно што ти носиш у својој унутрашњости, али им зло не да и у сви зли људи највише једу сами себе јер човек је оно што носи у себи и у односу на то се и понаша. Шаљемо ти до неба, а твоја три малена сунца имају велики загрљај од Лане - поручила је између осталог Мирела.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".