Драгана је била емотивно везана за Мрку, иако је он живео у вабрачној заједници са Бекутом на Врачару у љубавном гнезду. Даша је од првог тренутка поштовала Бекуту, чак је певачица и након Мркине смрти нудила помоћ за живота његовог супрузи. Међутим, сада, након што је Ана донела одлуку да се врати певању, Даша је изнела свој став и мишљење о свему. 

Познато је да су Ана и Даша заједно сахраниле Мрку, након његове изненадне смрти, на Новом гробљу у Београду. 

Фото: Инстаграм принтскрин/anabekuta1

 

Иако је Мркина последња жеља била да се Ана врати послу и нормалном животу, што ће она и урадити, како не би изневерила своју публику, Даша њену одлуку не може да разуме.

- Иако многи мисле да су њих две у свађи и да се не воле, то је у потпуности погрешно. Даша је у Милутину имала великог пријатеља и прихватила је његов избор да живи са другом женом. Ана је одувек била коректна према њој, чак јој је и помагала кад год је била у прилици, између њих две никада није било зле крви - рекао је извор за "Свет".

Фото: В. Данилов

 

- Ана је Даши рекла да увек може да је позове ако јој нешто треба и да је ту за њу и она то јако поштује. Само се изненадила када је чула да ће Бекута ипак кренути са наступима малтене одмах после Мркине смрти. Диви јој се на храбрости, каже: "Не знам одакле јој снаге да пева". У први мах се шокирала, просто није веровала да је то могуће, али је схватила да она од тога живи - рекао је извор истичући да је Даша поред стана наследила и Мркину пензију.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".