Сара је интересовање за музику показала још у детињству, што је усавршила уписом у музичку школу. Имала је, каже, високе амбиције кад је реч о виолини, али је "певање ипак пресудило".

Млада певачица је у недавном интервјуу открила да јој је отац највећа подршка, али и да јој је дао најважније савете.

 

 

- Никад нисам хтела да оца претерано уплићем у своју музичку каријеру, да се експонирам преко његовог имена. Рекао ми је да је увек ту за све што ми треба, али да треба да се изборим сама. Слажем се с тим, мада у последње време често седнемо увече, попричамо о томе шта смо радили, докле смо стигли и имам његову подршку. Све што снимим, пустим њему да чује, јер ми највише значе његов и мамин коментар. На њиховим лицима одмах видим ваља ли или не оно што урадим - рекла је једном приликом.

 

 

- Да све радим срцем. Ако се бавите музиком, радите то из срца или немојте радити никако. Увек ми то говори. Други савет је да се од овакве музике тешко може живети у нашој земљи и увек ме саветује да покушавам да се бавим са што више ствари које бих могла искористити, јер никад не знам шта ће ме у животу чекати. Слажем се с тим. Доста сам слична оцу, јер сам велики емотивац, разумемо се, на истим смо таласним дужинама - додала је.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".