Драматични и неочекивани обрти радње главних ликова од самог почетка су пратили овај серијал. Ипак, претпоследња епизода најављује прави спектакл. Из ње смо сазнали да се Дардан Бериша након бега из затвора сакрио у сеоску кућу свог сарадника Исе, одакле чека погодан тренутак за наредне акције када се примири ситуација. Урош се након неуспелог покушаја обрачуна са Дарданом вратио у Београд. По повратку одлучио је да посети једину особу за коју верује да може да му помогне, а да га притом неће издати.

За то време, Фадиљ се сусреће са Луком и Игијем како би од њих сазнао нешто више о Анином нестанку. Љах долази у Београд да би потражио Лепог и довршио посао започет у Естонији, ни не слутећи шта ће му још боравак у престоници донети.

Вера Коци на лекарском прегледу добија савет да покуша да смањи ниво стреса уколико жели да изнесе трудноћу.

Исина верност Дардану биће на великом испиту.

Оно што ће многе изненадити је то да и Дритан спрема контранапад. Његов син Дритон је у потрази за сарадњом у спасавању оца.

Са друге стране, ћерка траженог Уроша Перића, Уна прихватиће разговор са њим на гробу мајке и сестре.

Урош  планира да да изјаву за случај да му се нешто догоди јер одлучује да ипак посети Дардана. Доћи ће до новог сусрета Уроша и Дардана. 

То и још многе детаље видећемо у вечерашњој епизоди.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".