Oziris
02.01.2022 20:12
Po ovom savetu covek treba samo da pretace kupus.Najbolji kupus nije ni futoski ni melez nego onaj koji je rastao na visoj nadmorskoj visini.
02.01.2022 20:12
Po ovom savetu covek treba samo da pretace kupus.Najbolji kupus nije ni futoski ni melez nego onaj koji je rastao na visoj nadmorskoj visini.
02.01.2022 21:28
Kako da ne, ovaj sto lici na topovsko djule ce da bude kiseo kad poludis, mora bit vazdusast, futoski ili slican, a vrlo vazna STVARA je I da odstoji 10 Dana nakon kupovine-secenja sa na njivi, Kako bi se prosusio I bio sposoban da upije so I raso. Bez toga je sve lutrija
03.01.2022 10:16
Da sprečite stvaranje plesni stavite po površini gazu koju perete posle svakog skidanja
03.01.2022 13:40
Vinobran??!??!? Da li ste normalni ljudi? Znate li uopšte sta je vinobran i koliko je štetan?
03.01.2022 16:16
Procitah sve ,a nigde odgovora sta je uzrok losem kupusu.Meni se pokvario jer sam kupio kupus koji nije bio zreo .
08.01.2022 17:46
Na 30 kila 3 kila soli. Nikakvo bušenje samo krst nožem i rastopljena so u vodi pa naliveno. Kad se ukiseli preseći sa vinobranom i imate kupus ko dukat i po najvećoj vrućini
13.01.2022 20:27
Samo zreo kupus SRPSKI STARINSKI MELEZ je neprevazidjen. Ali većina vas mladjih i nezna za tu sortu koja gotovo i da nema debele nerve nego tanke gotovo preetanke,to je kupus od koga je moja baka pravila sarme koje su bile zavijene kao u tankoj plastici. teško senalazi i čuvaju ga samo još većina staračkih domaćinstava.
САВЕТИ ДОМАЋИЦА: Ево због чега се квари кисели купус
Извор: Нпортал 02.01.2022 07:53
Повратак на вестВаш коментар