МАРШАЛОВ ЈЕЛОВНИК 3 специјалитета које је обожавао (РЕЦЕПТ)

Извор: Нпортал 19.08.2022 13:36

Повратак на вест

Ваш коментар

Топ коментари

Vesna

20.08.2022 01:24

Obicna jela , cak mi stavimo jos komplet zeleni pored celera i krompir u junetinu.Kuvana junetina i nije gurmansko jelo.Strukle su nesto sto se u narodu u njegovom kraju jede,jer imaju mleka,siramilerama...

+2 -0

0 Одговора

истиник

20.08.2022 13:01

"Гурман" невина страна реч за изелицу,ненаситника,прождрљивца,ждерача.Занимљиво да увек следи и телесни облик крмета или вепра у овом случају двоногог.

+0 -1

0 Одговора

duška68

23.08.2022 13:02

Ja sam iz Srbije, tj. Beograd pa pravim ovako kupus ali bez vina i lorbera. Kod mene u kući se uvek nedeljom kuvala supa od junećeg mesa i zivinskog, to se iznese na sto i sa povrćem i renom pravi specijalitet. Štrukle skoro da i niko ne pravi u Srbiji i mnogo mi je zao jer ih obozavam, sama ih pravim po njihovom receptu, nije to to, al. Zagorci su majstori za štrukle i uopšte ta austrougarska kuhinja naročito slastka testa su za mene vrh.

+2 -0

0 Одговора

Повратак на вест