НАЈЧЕШЋЕ ГРЕШКЕ: Како најбрже скувати пасуљ

Извор: Нпортал 18.12.2022 17:26

Повратак на вест

Ваш коментар

Топ коментари

Ivan Zgrozeni

20.12.2022 13:19

Najbrze se skuva u ekspres loncu.

+6 -0

0 Одговора

,Lav Tolstoj

20.12.2022 21:58

Остави се у врелој води сат времена,нормално се опере.Док остало припремате он омекша.За сат времена је скуван мало дуже.Никакви чекања и сл.

+0 -0

0 Одговора

Gojko

21.12.2022 21:15

Taj pasulj sto ti preporucujes,nije ni blizo pravog kuvanog pasulja sa suvim rebrima slanimom i kobasicom,koje se zajedno kuva sa glavicom crnog luka i sargarepom na tihoj vatri,kad se crni luk raskuva skroz samo se doda zaprska i to je sva tehnika.

+0 -0

0 Одговора

Повратак на вест