KAKO SE DOBIJA NA LOTOU: Matematičar otkrio cake

Извор: Nportal 28.08.2024 09:45

Повратак на вест

Ваш коментар

Топ коментари

stef

28.08.2024 15:24

Dobar savet para vredi , ako je ko išta razumeo.

+16 -3

0 Одговора

iju iju

28.08.2024 16:29

Sta su to sekvencijalni brojevi? Najvise volim kada nam u poverenju otkriju tajnu kako da se obogatimo, sada jos samo da sprovedemo u praksi i utornikom navece gledamo neku Suzi Mancic kako saopstava da je bas nas tiket izvucen. Mada Suzi je samo 0,03% gledalo zbog lota.

+4 -0

0 Одговора

Musashi

28.08.2024 19:00

"Ako kanis pobijediti, nemoj izgubiti!" Grunf

+1 -0

0 Одговора

Malo sutra

28.08.2024 19:22

Svi ovi saveti su možda korisni ali ne važe za Srbiju. Ovde se igre na sreću nameštaju. Može da dobije samo član SNS-a, pogotovo pred izbore.

+5 -0

0 Одговора

Uаа političari

28.08.2024 20:19

Математика. Никада нисам био неки математичар. Геометрија ми је ишла одлично али остало сам био просек. Али, пре 6 година сам кренуо да покушам да математички погодим бројеве на лотоу и ..... Заволео сам математику. Прво, што бих да кажем, а могу и да математички докажем, је да НЕМАЈУ сви бројеви исте шансе да изађу. То је лаж или, блаже речено, неистина. Нпр. број који је изашо прошло коло, има око 18 % шансе да изађе у овом колу! Број који је, нпр. изашао пре 10 кола има само око 1 % шанси да изађе у овом колу! Математички доказано. Даље. Не излазе сви бројеви у истом броју. Нпр. бројеви који су имали највише излазака од 2019. године, и данас имају највећи број излазака! Број 22 има за 25 % веће шансе да изађе од, нпр. броја 12. Даље. Бројеви који су до броја који је изашо прошло коло имају далеко веће шансе да изађу следеће коло. Даље. Неки прате Лото и Лото + и тако праве комбинације. То је грешка. Лото и Лото + су две независне игре и у тим играма исти број, нпр. већ изнети број 22 се тотално другачије понаша. Упоређивао сам ово са Хрватски и Словеначким Лотоом и могу да потврдим, кроз графиконе и слично. Даље. Поједини бројеви излазе заједно или имају далеко веће шансе да изађу заједно. Нпр. бројеви 13 и 18 имају далеко веће шансе да изађу заједно, него бројеви 13 и 24. Све могу математички да докажем. Даље. Утицај бубња или начина на који се извлаче куглице, уопште не утиче на то који ће бројеви бити извучени. Може да се врати Сузана Манчић да извлачи бројеве и изаћи ће бројеви који треба да изађу. Даље. Нема намештања бројева. Бројеви на Лотоу се не намештају али излазе по својој "математици". Ја је нисам још до краја "откључао" али све ово што сам изнео могу да докажем и поткрепим доказима и математиком. Мислим да немам довољно знања из математике а можда и интелекта да бих решио загонетку до краја. Близу сам, видим све што до сада нисам видео али немам коначно решење. Знате, ми видимо и гледамо Лото по колима али сама игра Лото не види кола она види само започету игру. Број 39 није задњи број, он је само број у низу. После њега иде број 1 и тако даље. Начисто сам слуђен овим што сам видео код бројева и сигуран сам да не постоје случајности. Тога нема. Све је математички прецизно израчунато, уз могућност неке ситне измене у задњем тренутку. Редакцији стојим на услузи ако жели да им презентујем све што знам јер ја не желим да држим то што знам само за себе већ бих да поделим са неким, али ми нико не верује. Чак и кад виде, шта имам и докле сам дошао, не верују да је математички могуће погодити бројеве на Лотоу. Ја сам сигуран да је могуће. Не са 100 % тачношћу јер и број за који сам сигуран да ће изаћи, не изађе, али све преко 40 % сматрао бих огромним успехом.

+2 -3

0 Одговора

NASLOV O LOTOU

28.08.2024 20:57

TEKST O LUTRIJI. Loto i lutrija su dve razlicite igre na srecu. Taj matematicar je toliko objasnio, da ni on sam ne zna sta i o cemu je rec.

+3 -0

0 Одговора

Повратак на вест