Ova pasta je pravo milovanje tepca zbog perfektnog ukusa. Vrlo brzo i lako se sprema.
Potrebno je samo nekoliko sastojaka:
- 180 g dimljenog tofua
- šaka svežeg bosiljka
- 1 veći čen belog luka
- 10ml maslinovog ulja
- 2 kašikice tahinija
- 80 ml pasta vode
- šaka crnog pasulja
- kašikica pesto sosa
- 70 g integralne testenine
- prstohvat soli
Foto: Printskrin/Jutjub/Vegan Cocotte
Priprema:
Tofu, bosiljak, beli luk, maslinovo ulje, tahini i pasta vodu stavite u blende, i dobro izblendajte. Skuvajte pastu prema uputstvu sa pakovanja. Pomešajte sos i pastu, pa dodajte šaku crnog ili crvenog pasulja i kašikicu ili dve pesto sosa.
Foto: Printskrin/Jutjub/Vegan Cocotte
Pročitajte još
(Trpeza)