Projekat odobren u Gradskom veću Grada Sarajeva pre tri godine nije povezan sa projektom koji realizuje Istočni Stari Grad, a koji su mediji povezali sa pevačicom Lepom Brenom. Dakle, reč je o dva različita projekta.

Pevačica je o svemu samo kratko demantovala te navode za "Avaz":

- Nije tačno - rekla je Lepa Brena. 

Iz Kabineta načelnika Opštine Istočni Stari Grad na pitanje da li je tačno da Lepa Brena planira gradnju skijališta i da li je sa pevačicom bilo ikakvih pregovora, za "Raskrinkavanje" su istakli da je preuranjeno govoriti o potencijalnom investitorima, te da su pokrenuti razgovori sa nekoliko subjekata. 

Raskrinkavanje je kontaktiralo i načelnika Istočnog Sarajeva LJubišu Ćosića. U odgovoru je rečeno da su u Gradskoj upravi Istočno Sarajevo informaciju da Lepa Brena planira graditi hotel i skijalište dobili od novinara portala Klix, te da nisu imali nikakve razgovore sa pevačicom o ovom projektu.

- Kad je reč o vašem konkretnom pitanju, eventualnom investiranju pevačice Lepe Brene na Trebeviću, odnosno, gradnji hotela i skijališta na pomenutom lokalitetu, informacije o tome dobili smo od novinara portala Klix.ba. Ukoliko je ta informacija tačna, rado ćemo podržati taj projekat i uključiti se u razgovore kada dođe trenutak, međutim, moram da naglasim da nikakve razgovore o tome do sada nismo imali sa Lepom Brenom - istakao je Ćosić.

Napomena: Zahvaljujući portalu Raskrinkavanje.ba, ovaj članak je izmenjen i informacija koju smo plasirali je ispravljena.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".