Пројекат одобрен у Градском већу Града Сарајева пре три године није повезан са пројектом који реализује Источни Стари Град, а који су медији повезали са певачицом Лепом Бреном. Дакле, реч је о два различита пројекта.

Певачица је о свему само кратко демантовала те наводе за "Аваз":

- Није тачно - рекла је Лепа Брена. 

Из Кабинета начелника Општине Источни Стари Град на питање да ли је тачно да Лепа Брена планира градњу скијалишта и да ли је са певачицом било икаквих преговора, за "Раскринкавање" су истакли да је преурањено говорити о потенцијалном инвеститорима, те да су покренути разговори са неколико субјеката. 

Раскринкавање је контактирало и начелника Источног Сарајева Љубишу Ћосића. У одговору је речено да су у Градској управи Источно Сарајево информацију да Лепа Брена планира градити хотел и скијалиште добили од новинара портала Клиx, те да нису имали никакве разговоре са певачицом о овом пројекту.

- Кад је реч о вашем конкретном питању, евентуалном инвестирању певачице Лепе Брене на Требевићу, односно, градњи хотела и скијалишта на поменутом локалитету, информације о томе добили смо од новинара портала Клиx.ба. Уколико је та информација тачна, радо ћемо подржати тај пројекат и укључити се у разговоре када дође тренутак, међутим, морам да нагласим да никакве разговоре о томе до сада нисмо имали са Лепом Бреном - истакао је Ћосић.

Напомена: Захваљујући порталу Раскринкавање.ба, овај чланак је измењен и информација коју смо пласирали је исправљена.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".