Kajgana na mađarski način je kalorična, okrepljujuća i puna vitamina, a ukus je neverovatan!
Potrebni sastojci:
- 4 kom čeri paradajza
- 2 kom crvenog luka
- 1/2 kašičice garam masale
- 1/2 manjeg korena đumbira
- 1/2 čili paprike
- 1 kašičica korijandera
- so
- biber
- kašika ulja
- 12 jaja
Priprema:
Propržite luk na ulju oko 3 minuta, pa dodajte garam masalu. Onda narendajte sitan đumbir, paradajz sečen na kockice i paprike. Pržite oko 2 minuta, uz neprestano mešanje. Zatim zasebno umutite jaja pa posolite i pobiberite. Dodajte jaja u tiganj i pržite još oko 3 minuta, uz neprestano mešanje. Na samom kraju dodajte korijander.
Foto: Shutterstock
Pročitajte još
(Trpeza)