Кајгана на мађарски начин је калорична, окрепљујућа и пуна витамина, а укус је невероватан!

Потребни састојци: 

  • 4 ком чери парадајза 
  • 2 ком црвеног лука
  • 1/2 кашичице гарам масале 
  • 1/2 мањег корена ђумбира
  • 1/2 чили паприке 
  • 1 кашичица коријандера
  • со
  • бибер
  • кашика уља
  • 12 јаја

Припрема:

Пропржите лук на уљу око 3 минута, па додајте гарам масалу. Онда нарендајте ситан ђумбир, парадајз сечен на коцкице и паприке. Пржите око 2 минута, уз непрестано мешање. Затим засебно умутите јаја па посолите и побиберите. Додајте јаја у тигањ и пржите још око 3 минута, уз непрестано мешање. На самом крају додајте коријандер.

Фото: Shutterstock

 

 

(Трпеза) 

БОНУС ВИДЕО: