Кајгана на мађарски начин је калорична, окрепљујућа и пуна витамина, а укус је невероватан!
Потребни састојци:
- 4 ком чери парадајза
- 2 ком црвеног лука
- 1/2 кашичице гарам масале
- 1/2 мањег корена ђумбира
- 1/2 чили паприке
- 1 кашичица коријандера
- со
- бибер
- кашика уља
- 12 јаја
Припрема:
Пропржите лук на уљу око 3 минута, па додајте гарам масалу. Онда нарендајте ситан ђумбир, парадајз сечен на коцкице и паприке. Пржите око 2 минута, уз непрестано мешање. Затим засебно умутите јаја па посолите и побиберите. Додајте јаја у тигањ и пржите још око 3 минута, уз непрестано мешање. На самом крају додајте коријандер.
Фото: Shutterstock
Прочитајте још
(Трпеза)