Naime, JK se oglasila na svom Instagram nalogu i objavila snimak Dijane Janković, pevačice sa kojom je nekada ratovala. Na snimku Didi DŽej izgovara kako u Americi niko ne pominje Jelenu, a potom slede isečci iz američkih emisija koji demantuju Didi.

Sve to ispratile su reči o Didi DŽej. JK koleginicu nije komentarisala godinama, a sada je otkrila šta misli o njoj:

- Iskreno Didi DŽej je počela opasno da mi se sviđa. Bez zezanja. Interesantnija je, luđa i originalnija od svih na našoj tužnoj sceni. Dođe mi da je zapratim - napisala je JK i pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama.

Dijana je za Kurir prokomentarisala Karleušine reči:

- Drago mi je što Jelena Karleuša prati moj rad i drago mi je što sam Srbiji otvorila prozor u svet i postala prva srpska pevačica koja je uspela u Americi. Amerikanci inače ne slušaju srpsku folk muziku i svi su mi rekli da nikada nisu čuli ni za jednu drugu pevačicu iz Srbije osim za mene koja imam album na engleskom jeziku i nekoliko dueta sa svetskim top zvezdama - rekla je Didi.

Podsetimo, rat ovde dve pevačice datira od pre 10 godina, kada su se često međusobno prozivale zbog mode i muzike, a često su bile i na sudu.