Milica Milša i Žarko Jokanović otkrili su mnoge detalje o dugogodišnjem bračnom životu, kao i o projektu koji ih već tri godine zajedno drži i na poslovnom planu, budući da su oboje zaslužni za uspeh veoma gledane serije "Igra sudbine".

Žarko je najpre ispričao da je odmah znao da će Milica Milša glumiti Adu Kanački, a onda je otkrio i druge zanimljive detalje.

Foto: Katarina Mihajlović

 

- Piscu je mnogo lakše da piše kada ima u glavi za koga je to i od početka sam znao da samo Milica može da bude Ada Kanački i niko drugi, ona je mnogo više nalik njoj nego što bi ona priznala. U startu sam imao četiri uloge gde sam znao ko su idealni glumci, da Milica igra Adu Kanački, da Sandra Bugarski igra Pančetu, da Slobodan Ćustić igra Vukašina i da naša divna prijateljica Danica Ristovski igra tetka Lilu, nazavanu po Milicinoj stvarnoj tetki koja nam je velika podrška - rekao je Žarko, pa je naveo da je upravo Milica zaslužna što neke od glavnih glumica igraju u toj seriji.

- Milica je jedna od retkih glumica koje će iskreno preporučiti svoju koleginicu. Na primer, zbog nje su Olja Lević i Milica Tomašević dobile svoje uloge. Olju je videla na Instagramu, Milicu isto negde, i rekla je da su lepe, talentovane devojke kojima se treba pružiti šansa. Volim što nije ni zavidna ni sujetna već uvek voli da iskreno pomogne - otkrio nam je Žarko, a Milicu smo pitali kakav je odnos izgradila sa glavnim muškim likovima.

Foto: V. Danilov

 

- Luku Raca i Stevana Pialea sam prihvatila kao sopstvenu decu i danas kažem da ja imam trojicu sinova, žao mi je ali ukrala sam ih od njihovih roditelja (smeh). Oni su stvarno dobra, vaspitana deca, mi smo svi na setu kao jedna porodica - kroz osmeh je rekla glumica.

(Stori)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".