Jelena Tomašević važi za jednu od najlepših naših pevačica, ali sebe ne doživljava tako, niti posvećuje puno pažnje fizičkom izgledu. Naučila je, kako kaže, da voli svoje mane i ne opterećuje se kupovanjem skupe garderobe.

Pevačica je istakla da ćerka Nina obožava da nosi njene stvari i nakit, i da će joj čuvati sve kada poraste.

– Ne pratim slepo trendove i mislim da ne stoji svakome sve, bitno mi je da nadograđujem svoj stil kroz godine. Nosim stvari koje su izašle iz mode i mislim da je to odraz sopstvenog stila. Ne volim mnogo da trošim novac na preskupe stvari, ali ne mogu da kažem da nemam itekako kvalitetne stvari, naročito naših domaćih dizjnera – istakla je Jelena.

Foto: Teodora Ćirić

 

Ona je dodala da joj ćerka “krade” stvari.

– Sada je već velika, jako je visoka, može da obuje neke moje patike i štikle, i da joj ne budu mnogo velike. Već mi govori: “Ovo mi sačuvaj kada porastem, ovaj nakit”, već je rezervisala moje stvari – rekla je Jelena kroz smeh, te dodala:

– Ide u muzičku školu i dobro joj ide, ne želi još uvek da se javno bavi pevanjem, navijam da pokaže šta zna jer je zaista nadarena, ali je ne forsiram - objasnila je.

Jelenu mnogi doživljavaju kao simbol lepote, a ona kaže da nema takvo mišljenje o sebi.

– Ne doživljavam sebe kao simbol lepote, ali svakako volim da neko osim što lepo peva ili glumi, izgleda lepo i oblači se pristojno, i to se stiče godinama, da znate da iznesete sve svoje talente – zaključila je pevačica, koja nije razmišljala o korigovanju bilo čega na sebi.

Foto: Printskrin/Instagram/jelenatomasevic_official

 

– Vremenom sam naučila da prihvatim svoje mane, svako od nas ima nešto na sebi što bi da menja, ali shvatiš da si unikatan i drugačiji i da ne treba tu ništa dirati. Kako vreme prolazi, sve više volim svoje nesavršenosti – rekla je pevačica na Serbia Fashion Week-u u Novom Sadu, a potom je najavila koncert:

– Radim vredno na novom albumu, mislila sam da će biti gotov do proleća, ali je jesen realnija. Kada proradi “Sava centar”, opet ćemo tamo da organizujemo koncert - završila je pevačica.

(Blic)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".