OVAN: ŠTENE 

Ukoliko ste rođeni u znaku Ovna, to znači da ste veoma energični i da vam zbog toga treba pravi mali saputnik u avanturama. Zbog toga su psi za Ovnove odličan izbor za kućnog ljubimca. Rase pasa koje odgovaraju ovvom znaku su labrador i džek rasel. 

BIK: MAČKA 

Bikovima koji su kreativni, i nezavisni je potreban ljubimac sa kojim mogu da uživaju, tako da od mačke koja voli da se izležava nema bolje opcije. 

BLIZANAC: PAPAGAJ

Poznato je da su blizanci najbrbnjiviji znakovi zodijaka. Uzimajući to u obzir, potrebna im je životinja koja će ih zabaviti. Bikovima bi papagaj bio savršena opcija, jer ga možete naučiti da priča

RAK: MORSKO PRASE

Istovremeno emocionalno zahtevnom i punom razumevanja Raku potreban je ljubimac koja voli da se mazi, pa je marsko prase dobra opcija za Rakove. 

LAV: BENGALSKA MAČKA 

Rođeni u znaku Lava su vrlo inteligentni i raspoloženi za drženje, te je zbog toga brengalska mačka životinja koja odgovara karakteristikama Lava.   

DEVICA: RIBA

Devicama koje su precizne i čiste, olrganizovane i jednostavne u životu neće smetati da u svom domu  imaju akvarijum sa ribicama.Ribice se savršeno uklapaju sa njihovim karakterom. 

VAGA: AGAPORNIS 

Osobe u znaku Vage su okružene lepotom, što znači da i njihov ljubimac mora izgledati lepo. Agapornis (koja se još naziva i "ptica ljubavi") je vrsta papagaja koja Vagama najviše prijabrine, a isto tako vole da budu u društvu.

ŠKORPION: HRČAK 

Strastvene osobe, Škorpioni će uvek tražiti ljubimca koji može pratiti njihovu energiju, a to je sigurno hrčak. Ovi mali čupavci su dinamični, imaju stav i obožavaju da se maze, ali će isto tako reagovati burno ako ih provocirate. 

STRELAC: AUSTRALIJSKI OVČAR 

Poput Strelca, ova životinja ima želju za brzinom i avanturama, kakva ne krasi mnoge životinje. 

JARAC: JEŽ 

Jarčevi su prave vrednice, znakovi zodijaka koji najviše voli da rade, tako da Jarcu nikje potrebna životinja koja zahteva mnogo pažnje. Jarčevi važe za strpljive, te je jež je za njih odličan izbor. Osim što mogu da ostanu sami kod kuće, ježevi će i svoje vlasnika izvući iz njihove ljušture. 

VODOLIJA: PATULJASTA SVINJA 

Za Vodoliju nema boljeg ljubimca od patuljaste svinje jer su, poput vlasnika, inteligentne, znatiželjne i razigrane. 

RIBA: STARIJA ŽIVOTINJA

Kako su Ribe veoma osetljive, emotivne i veoma povezane s potrebama drugih, oni će rado voditi brigu o starijim životinjama, kojima je ona najpotrebnija. Udomljene starije životinje su željne pažnje, veoma inteligente i nežne.

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".