- Dosta smo bili razumni, ali u periodu kada si tinejdžer više želiš da imaš prostora za sebe. Iako su meni možda u tom periodu falile neke stvari, ali roditelji su nam toliko divnih stvari pružili i toliko divnih stvari usadili u nas. Živeli smo sa tatinom mamom i ona je, pored roditelja odgajila mene i sestru. I toliko sam zahvalna što sam nju imala u životu, da tih 44 kvadrata i nisu bili neki problem - rekla je Milica u emisiji "Sceniranje" i dodala:

- Sada se šalimo, ipak se više volimo kada je svako otišao na svoju stranu. Nekako je normalno i kada sam otišla u profesionalni sport, tu je bila i nervoza pred takmičenje, osećala sam da mi treba neka moja samoća i mir da se saberem. To tada nije bilo moguće, ali sam sada zahvalna za sve momente koje sam imala - objasnila je sportistkinja, koja krije da se i dan danas okuplja sa svojom porodicom.

Foto: Milena Anđela

 

- Okupljamo se jako često, veoma smo vezani za njih i sestra i ja - otkrila je tekvondistkinja.

Lepa Milica izuzetno je profesionalna i posvećena karijeri, a kako je sada već dostigla zvezde, njen život nije uvek bio lak.

U jednom periodu života, Milica je pauzirala sa treninzima, da bi naplaćivala parking na aerodromu.

Foto: Milena Anđela

 

 

- Bilo mi je sasvim okej. Bila sam svesna da sam u seniorima već dve godine i da nisam postigla neki napredak. To je sasvim normalan proces. Odlučila sam da pauziram i da stanem iza svoje odluke i kažem roditeljima. Ipak, nisam se predavala tako lako, rekla sam da ću zbog finansijske situacije da nađem posao preko omladinska zadruge i to je meni bilo skroz okej. Preko leta sam našla posao, radila sam na parkingu na aerodromu. Zaradila novac za pripreme, zaradila za džeparac, i ceo taj period posvetila sebi da mogu da odradim te smene, da idem na treninge i na kraju odem na pripreme. Napredak se jako brzo video. Tad sam počela da nižem medalje, to je bilo 2010. i 2011. godine - ističe Milica.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".