Bik 

Oni su nepokolebljvi romantičari. Poznati su po svojoj strastvenoj ličnosti i učiniće baš sve za svoju damu. Takav muškarac će uvek obratiti pažnju na to da li ste voljeni ili zbrinuti. Bikovi su takođe poznati po svojoj odanosti i oni će vam pokloniti svoje srce, ako vas mnogo vole.

Foto: Profimedia

 

Rak 

Oni su osetljivi, emotivni i znaju šta mogu da urade da se osećate veoma voljeno. NJihov glavni prioritet leži u odnosu sa partnerom. Osim što su vrlo obzirni prema osećanjima svoje partnerke, oni stalno rade na tome da se osećate posebnom i jedinstvenom.

Jarac 

Ponosni su na pokazivanje svog partnera. Oni će učiniti da se njihova partnerka zaista oseća kao kraljica, sa svom ljubavlju, pažnjom i brigom koju mogu da ponude. Jarčevi su lojalni ljudi, koji ostaju odani svojoj partnerki. Kada vam se jednom posvete ostaće uz vas, bez obzira na sve. Oni znaju koliko vredi biti veran nekome koga vole.

Foto: Profimedia

 

Ribe 

Oni strastveno vole i nikada ne prestaju da tretiraju svoju ženu kao kraljicu. Cilj im je ljubav koja je lepa, veličanstvena i večna. Veoma su precizni u pogledu toga kome se obavezuju, a kada to urade, staraju se da se prema njima ponašaju potpuno ispravno. Ribe će svoju ženu obasipati poklonima, cvećem, čokoladama i svim ostalim stvarima koje vole.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".