Nesreća se dogodila sinoć oko 22 časa, na Zrenjaninskom putu, rekla je doktorka Hitne pomoći Ivana Stefanović.

Na teren su izašle dve medicinske ekipe.

- Jedna je konstatovala smrt muškarca starosti 30 godina i muškarca starosti 25 godina, a druga je mušku i žensku osobu, starosti oko 40 godina, prevezla u Urgentni centar sa vidljivo lakšim povredama - rekla je doktorka Stefanović.

Automobili su potpuno havarisani, "polo" se okrenuo na krov.

Foto: Novosti

 

Podsetimo, nesreća se dogodila kod Besnog foka i učestvovala su vozila marke "opel zarifa" zrenjaniniskih tablica i "polo" beogradske registracije. Stradali su putnici koji su bili u "polu".

Nesreća se, kako saznajemo, desila kada je iz nepoznatog razloga vozilo "polo", u kome su poginula dva lica, prešlo u suprotnu traku kolovoza kojom se kretalo vozilo "opel zafira".

Dežurni zamenik javnog tužioca koji je prisustvovao uviđaju naložio je da se uradi vanredni tehnički pregled vozila. Takođe, naloženo je da se izvrši obdukcija i da se od povređenog vozača uzme krv radi analiza.

Tužilaštvu će biti dostavljen izveštaj sa dokumentacijom, nakon čega će biti određeno saobraćajno-tehničko veštačenje, a zatim će Prvo osnovno javno tužilaštvo doneti odluku o pokretanju ili nepokretanju krivičnog postupka.

(Novosti)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".