Za ovaj recept potrebno vam je:
100 g kozjeg sira
50 g prezli
dva čena belog luka
peršun
maslinovo ulje
so, biber
Punjeni paradajz spremate na sledeći način:
Potrebno je da prvo dobro operete i osušite paradajz. Potom ga izdubite stavite biber i so po ukusu. Prezle i rendani koziji sir pomešajte sa fino iseckanim pelim lukom i peršunom.
Pročitajte još
Zati dve kašike maslinovog ulja, zatm još malo dodajte soli i bibera i promešajte. Kada smesa bude spremna, možete napuniti paradajz i poređati ga u vatrostalnu činiju.
Napunjeni paradajz poprskajte maslinovim uljem i pecite oko 15 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Služite toplo.
BONUS VIDEO:
Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".
Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".