За овај рецепт потребно вам је: 


100 г козјег сира

50 г презли
два чена белог лука
першун
маслиново уље
со, бибер

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Sanja Mandic Sanjine djakonije

 

Пуњени парадајз спремате на следећи начин: 

Потребно је да прво добро оперете и осушите парадајз. Потом га издубите ставите бибер и со по укусу. Презле и рендани козији сир помешајте са фино исецканим пелим луком и першуном. 

Зати две кашике маслиновог уља, затм још мало додајте соли и бибера и промешајте. Када смеса буде спремна, можете напунити парадајз и поређати га у ватросталну чинију.   

Напуњени парадајз попрскајте маслиновим уљем и пеците око 15 минута у рерни загрејаној на 200 степени. Служите топло.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".