За овај рецепт потребно вам је:
100 г козјег сира
50 г презли
два чена белог лука
першун
маслиново уље
со, бибер
Пуњени парадајз спремате на следећи начин:
Потребно је да прво добро оперете и осушите парадајз. Потом га издубите ставите бибер и со по укусу. Презле и рендани козији сир помешајте са фино исецканим пелим луком и першуном.
Прочитајте још
Зати две кашике маслиновог уља, затм још мало додајте соли и бибера и промешајте. Када смеса буде спремна, можете напунити парадајз и поређати га у ватросталну чинију.
Напуњени парадајз попрскајте маслиновим уљем и пеците око 15 минута у рерни загрејаној на 200 степени. Служите топло.
БОНУС ВИДЕО:
За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".
Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".