Tako je medicinska radnica Kelsi (23) koja radi u bolnici u Britaniji, svojim roditeljima pre tri godine poslala fotografiju sa letovanja u Turskoj gde je uživala sa svojim dečkom Eliotom. Devojka nije baš obraćala pažnju sve detalje na fotografiji, ali zato su njeni roditelji u tren oka shvatili šta "ne valja".

Nakon što je poslala fotografiju iz hotelske sobe svojim roditeljima, mama joj je napisala: "Lijepa bočica Dureksa..." Par je u sobi imao lubrikant sa ukusom jagode, a kako bi se izvukla iz neugodne situacije, Kelsi je napisala majci kako je reč o kremi za koleno koju koristi njen dečko.

 

Foto: Tviter printskrin

 

Nažalost, takva fora nije joj uspela jer njeni roditelji ipak znaju da se ne radi o nikakvoj kremi za koleno pa joj je majka odgovorila: "Tata je zumirao fotografiju", uz nekoliko smajlića. 

Kelsi je otkrila za UNILAD kako je njen dečko bio veoma posramljen, dok se ona svemu tome smejala – kao i njena majka koja joj je odgovarala uz smajlije.

Ovaj pomalo neugodni, ali ipak smešni razgovor sa roditeljima, devojka je podelila na Tviteru te je mnoge nasmejala. Ipak, tri godine posle njena objava i dalje ruši rekorde, te je ponovno postala viralni hit o kojem se priča.

Osim toga, priznala je da joj dečko celu tu situaciju ogorčeno prebacuje jer nije proverila šta šalje. Iako je ogorčen, ipak ni on nije primetio 'neugodnu' bočicu.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".