Miljana Kulić se nalazi u Kliničkom centru u Beogradu otkad je hitno prebačena iz Niša, gde joj je izvađena slezina nakon što joj je pozlilo posle operacije smanjenja želuca u Turskoj.

Foto: Instagram printskrin/miljana_kulic_official

 

 

Kako tvrde iz nezvaničnih izvora, Nišlijka Miljana Kulić je opet pravila haos po bolnici, i to zbog toga što su joj stavili kateter. Ona je i dalje zadržana na bolničkom lečenju, što je nju dodatno iznerviralo, pa je zbog toga pravila scene na odeljenju na kome se nalazi.

Foto: Printskrin Instagram/marijakulic_mtaz

 

 

- Kada su joj rekli da još ne može da ide kući, Miljana je poludela. Zvala je Mariju da dođe odmah po nju i da je vodi, rekla je da više ni minut neće da ostane u bolnici. Plakala je, histerisala i uznemirila druge pacijente. Htela je da iščupa i kateter, nemoguća je bila - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Kada su videli da je sakrila i elektronske cigarete i da je pušila u sobi, odmah su joj ih oduzeli. Prvo nije htela da ih preda, otimala se, baš je bila neprijatna situacija. Kasnije se umirila, ali je nakon nekog vremena molila i preklinjala da joj ih vrate. Lekari su ostali neumoljivi, jer joj je svaka vrsta cigareta najstrože zabranjena. Pošto se posle opet uznemirila, dali su joj terapiju i sedatirali je, kako bi se malo smirila i kako ne bi iščupala kateter ili se povredila - završava izvor.

BONUS VIDEO:

Karleuša proslavlja 44. rođendan u Dubaiju

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".