Iako se popularni kviz emituje skoro 30 godina, a Slavoljub se u istom okušao pre više od jedne decenije, a istina je da za sve ovo vreme niko nije uspeo da ga zaseni.

Za one, pretpostavljamo retke osobe koje se Slavoljuba ne sećaju ili su jednostavno bili previše mladi kada se čuvena epizoda emitovala, podsećamo da je Slavoljub postao poznat zahvaljujući tome što je bio jedini takmičar koji je svoje takmičenje završio sa negativnim skorom od -5 poena. 

 

 

Na društvenim mrežama Slavoljub je poznat i kao "pola čovek - pola dalje", ali i "Slavoljub-ćivot". 

Ćivot je bio njegov jedini odgovor u popularnom kvizu, a uprkos činjenici da reč zaista postoji u srpskom jeziku i znači  kovčeg sa moštima nekog svetitelja,činjenica da je to jedina, uzged mnogima nepoznata reč koju je Slavoljub uspeo da složi i dalje tera suze na oči. 

Naravno, neophodno je da uzmemo u obzir da je za ovakav nastup kriva isključivo trema, a Slavoljub je imao veliki razlog da se uspaniči kad su se kamere upalile. Naime, jedan od najvažnijih razloga zbog kojeg se Slavoljub prijavio za učešće u kvizu, krije se u nekadašnjoj zaljubljenosti u voditeljku Danijelu Pantić.

 

 

Nakon što je stekao simpatije publike, Slavoljub Petrović je pokušavao da se vrati u popularni kviz tako što je, kako je sam nedavno priznao, nekoliko puta pisao javnom servisu i to zahtevao. 

Čini se da je Slavoljub uporan i da ne odustaje, pa tako koristi svaku priliku da se promoviše i ostvari svoju želju. Dobra stvar je naravno, što ima veliku podršku pratilaca i obožavalaca i svi smo tu i zdušno navijamao da ga ponovo gledamo na malim ekranima.

Za to vreme Slavoljub zabavlja svoje fanove na popularnoj društvenoj mreži Facebook. Često deli recepte, a ne libi se ni da pokaže kako se priprema za zima.

 

 

"Dvadesetog juna 2022/7530 od jutra 05:30 do 21.06 02:05 umorio sam se i premorio. Posao je bio obiman i ozbiljan. Odradio sam sve kako treba. Zima će brzo doći", konstatovao je Slavoljub i podelio fotografije istranžiranih pilića.

Mnogi njegovi pratioci su bili oduševljeni, mada ovo nije prvi put da Slavoljub pokazuje da je pravi domaćin. Na pitanje ko će sve to da pojede, Slavoljub je šeretski odgovorio da je dobro da se nađe što više hrane za zimu.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".