Cela Srbija priča o selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju, koji je imao poslednje obraćanje pred odlazak reprezentacije na Mundijal u Katar. Piksiju je međutim najveća podrška u ovom trenutku upravo njegova supruga, i naveća ljubav Snežana.

Podsetimo, Snežana i Piksi iz dugogodišnjeg braka imaju dve ćerke, Anju i Andreu, kao i sina Marka.

Foto: Arhiv Novosti

 

 

Međutim, ono što je interesantno je da se ovaj par venčavao dvaput. Oni su pre više od trideset godina stupili u građanski brak, a tek pre desetak godina su organizovali i ceremoniju u crkvi.

Foto: Arhiv Novosti

 

 

Venčali su se u junu 2011. godine u ruskom pravoslavnom hramu Aleksandar Nevski u Parizu. Iako su već dugo bili u braku želja im je bila da se zavetuju i pred Bogom. Mladina kuma tada je bila Ivana Mišković-Karić, a mladoženjin svedok Dragan Trivan.

Piksi i Snežana su u brak uplovili kao jako mladi, dok je on imao 23, a onda 22 godine, a njihov brak je bio turbulentan, ali su na kraju došli do skladnog i savršenog braka.

Foto: G. Čvorović

 

 

 Snežana je nedavno otkrila kako funkcioniše brak sa selektorom naše fudbalske reprezentacije.

- Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine - rekla je Snežana u intervjuu za "Story".

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".